Architectuur

 

In 1993 voltooide ik mijn 5-jarige dagopleiding voor Interieurarchitect aan de HKU in Utrecht. Sindsdien heb ik naast mijn andere werk een aantal projecten gedaan.

 

1991: Ontwerpen van een Maria-hoekje en gedachtenisplek voor de Verrijzeniskerk in Maarssenbroek

1995:      Ontwerp nieuwbouw voor 6-klassige Jenaplanbasisschool Vlinderbos in Wilnis (gerealiseerd en inmiddels uitgebreid)

Over Vlinderbos - Vlinderbos

1997: In samenspraak met bestuur, team, ouderraad en medezeggenschapsraad opstellen van een inspirerend PVE (programma van eisen) voor nieuw te bouwen 18 klassige Jenaplan-bassisschool Antonius Abt in Bokhoven t.b.v. bouwkundig ontwerp van architect Sjoerd Soeters.
Het resultaat was een school in de vorm van een kasteel met poort, schilden op de muren en in het gebouw o.a. veel verborgen schatten en fijne groepsruimten.

1998: Intern verbouwen van voormalig slotklooster Gods Werkhof in Werkhoven tot eigentijds conferentiecentrum Samaya (gerealiseerd). Meer foto's zien? Klik op onderstaande knop.

Voormalige keuken werd omgevormd tot...

woonkamer: relaxruimte voor gasten

Voormalige open ruimte werd omgebouwd tot...

Binnenhofzaal: werkruimte voor groepen

2011: Verbouwing / uitbreiding woonhuis en verbinden met als kantoor in gebruik zijnde garage (gerealiseerd) Op de foto's steeds de oude en nieuwe situatie naast elkaar.

2012: Herinrichten en stylen van een aantal algemene ruimtes in het provincialaat van de paters Augustijnen in klooster Marienhage in Eindhoven (gerealiseerd)
Het gebouw is inmiddels verkocht, verbouwd en is geen klooster meer.

Heden: Advieswerk m.b.t. toekomstige herindeling hoofdhuis en buitenzusterhuisje van voormalig slotklooster Arca Pacis (nu Buitenplaats Broekbergen) tot eigentijdse appartementen (nog niet afgerond)